Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ana SayfaGüzellikMakyajÖn Planda Olan Gözler İçin En İyi 5 Göz Kalemi

Ön Planda Olan Gözler İçin En İyi 5 Göz Kalemi

Son zamanlarda popüler olan göz kalemi, göze kalem çekmek ve gözlere buğulu bir görünüm vermek için yumuşak yapılı ve akmayan göz kalemlerine ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Sizler için belirlediğimiz akmayan, kalıcılığı uzun süre devam edecek ve yumuşacık sürümlü göz kalemlerini listeliyoruz! Bakalım en iyi göz kalemleri arasında sizler için göz kalemleri var mı?

Maybelline Tattoo Liner Gel Göz Kalemi / 64,95 TL

Maybelline Tattoo Liner
Maybelline Tattoo Liner

Tattoo Liner Jel Göz Kalemi ile sezonun en trend renkleri gözlerinde! Dövme gibi kalıcı formülü ve yoğun renkleriyle Tattoo Liner Jel Göz Kalemi uzun günlerinin kurtarıcısı olacak!

Göz kalemini hem dağıtarak kullanmak hem de eyeliner gibi görünmesini istiyorsan sana kesinlikle Maybelline Tattoo Liner Gel göz kalemini öneririz.

Maybelline New York’tan Yeni Tattoo Liner Jel Göz Kalemi 36 saate kadar kalıcı etkisi*, yoğun renk etkisine sahiptir. Yumuşak formülü sayesinde kolayca uygulanır. Suya, bulaşmaya, tere, dağılmaya dayanıklıdır.

  • 1.Kalemi kirpik diplerin boyunca uygula.
  • 2.Daha dramatik bir makyaj görünümü için göz içlerine de uygulayabilirsin.

L’Oréal Paris Le Liner Signature Göz Kalemi / 79,95 TL

L’Oréal Paris Le Liner Signature Göz Kalemi
L’Oréal Paris Le Liner Signature

Yeni Le Liner Signature Göz Kalemi ile bambaşka bir liner deneyimine hazır olun? Yoğun renk pigmentleri, çok kolay uygulama için kremsi formül haline getirildi ve Le Liner Signature yaratıldı! Suya, tere ve her şeye karşı dayanıklı formülü kuyruklu liner görünümü, göz içi ve far uygulaması için oldukça uygundur. Lüks ambalajı ve yüksek performansı L’Oréal Paris kalitesiyle sizde keşfedin!

Maybelline New York Colossal Kajal Göz Kalemi / 24,90 TL

Maybelline New York Colossal Kajal
Maybelline New York Colossal Kajal

Tek seferde 12 saate kadar kalıcı*, suya dayanıklı, simsiyah yoğun çizgiler.

Akmayan, bulaşmayan, uzun süre kalıcı yapıya ve çok yoğun siyah renge sahiptir. Argan yağı içerir.

Otomatik ucu, yumuşak yapısı ve argan yağı içeriği sayesinde kolay bir şekilde uygulama sağlar. İçerdiği yoğun siyah pigmentlerle çarpıcı bir göz makyajı görünümü vermektedir

İster göz içine, ister göz çevresine rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Daha dumanlı bir görünüm elde etmek istersen uygulama anında bir fırça yardımıyla hafifçe dağıtabilirsin.

Lancome Crayon Khol Waterproof Göz Kalemi / 220,00 TL

Lancome Crayon Khol Waterproof
Lancome Crayon Khol Waterproof

Crayon Khôl Waterproof göz kalemiyle gözlerinize kolayca şekil verin. Kolay uygulanabilir göz kalemleri ile yoğun renk ve kusursuz bir bakış için seni Lancome’a davet ediyoruz.

Lancome Crayon Khol Waterproog göz kalemi, suya dayanıklı formülü sayesinde göz içinden bile akma yapmıyor. Üstelik arkasındaki fırça ile dağıtarak buğulu bir görünüm elde etmek de son derece kolay.

YSL Beauty Dessin Du Regard Göz Kalemi / 240,00 TL

YSL Beauty Dessin Du Regard
YSL Beauty Dessin Du Regard

Bir tasavvur darbesi olan oldukca işlevli bir göz kalemi. Yumuşak, ipeksi bir doku için göz kalemi, sürme yada göz farı olarak kullanılabilir. Mükemmel bir kayma özelliğine sahip, yumuşak sadece sağlam doku ve yoğun pigmentler ile güçlendirilmiş kuvvetli renkler. Konforlu kullanım sunar. Kalemtıraş dahildir.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular

Recent Comments