Cumartesi, Mayıs 4, 2024
Ana SayfaİlişkilerCinsellikDaha İyi Bir Orgazm İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Daha İyi Bir Orgazm İçin Tüketilmesi Gereken Besinler

Tam tersine afrodizyak tesiri olan yiyecekler harcadığımız zaman yatakta daha mutlu zamanlar geçirebilirsiniz. Sizlere cinsel yaşamı canlandıracak ve orgazmı artıran gıdalar hakkında nasihatler veriyoruz.

Bal Yiyerek Orgazmı Artırın

Tatlı şeyler bol bor kaynağıdır. Bor vücudun metabolizmasına ve esas kadın seks hormonu olan östrojen salgılanmasına muavin olur. Bor aynı zamanda, kandaki testosteron seviyesini de arttırıyor ki bu da hem kadın hem erkekte jenital seks ve orgazm için oldukça önemli.

Fındık yağı tüketin

Kötü ününe rağmen, kolesterol bütün seks hormonlarının kökenidir. Eğer siz ya da sevgiliniz nihayet zamanlarda yöneldiğiniz bir beslenme programı sayesinde sağlıklı yağlar tüketmeye başladıysanız, libidonuzda da bir sıçrama hissetmeniz nihayet derece doğal. ‘Soğuk preslenmiş’ etiketli bitkisel ve fındık yağı tüketin.

Tahıllı Ürünler Tüketerek Orgazmı Artırın

Kandaki testosteron miktarını artırır. Uzmanlar libido pompalamak için haftada birkaç kez pişmiş yulaf ezmesi yemenizi öneriyor.

İstiridye Tüketerek Orgazmı Artırın

Bu klasik afrodizyak aslında bütün ününü hak ediyor. Kabuklu deniz ürünleri (aslında bütün deniz ürünleri) seks hormonlarının kritik bileşenleri olan mineraller ile doludur. Deniz ürünlerindeki mineraller gövde tarafından kolaylıkla kullanılabilir tuz formları şeklindedir.

Yosun Daha İyi Bir Orgazm İçin Terci Edilmeli

Yosun başka bir mineral kaynağı. Tiroit işlevine dayanakçı olan iyot açısından oldukça zengindir. Medikal testlerde kendini göstermeyen hipotiroidi hastalığı olan bayanlarda libido düşüklüğü gözükmesi banaldir. Yosun daha iyi bir orgazm için terci edilmeli.

Çikolata Tüketerek Orgazmı Artırın

Çikolata asap ihtarlarını artıran methylxanthine kapsar. Ayrıca, haz alma duygusunu da yaratır. Doku, renk ve kokusu ile de havaya girmenizi sağlayacak bir gıda olan çikolata, dondurma olarak da harcanabilir.

Yumurta Yiyerek Orgazmı Artırın

Özellikle B6 ve B5 pantotenik asit olmak üzere B vitaminleri açısından çok zengin olan yumurta, hormon ve enerji seviyelerini dengeleyerek ve bedeni strese sokan Sıkıntıyı uzaklaştırarak seks yaşamınıza büyük katkıda bulunabilir.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular

Recent Comments